Wonen en Slapen

Luxaflex: Elektrische bediening

6 juni 2019

Hoe fijn is het om op afstand de lichtinval in je woonruimte te regelen. Er zijn talrijke manieren waarop je je luxaflex eenvoudig, soepel en moeiteloos kunt bedienen. Er zit altijd een perfecte optie bij voor je huis. Als dealer van Luxaflex® helpen we u graag de beste oplossing voor uw situatie in kaart te brengen. Met slimme technologie die je leven aangenaam maakt.

Automatische bediening via PowerView®

Wat als je raamdecoratie je gedachten zou kunnen lezen, en zou volgen op elk moment van je dag. Bepaal je eigen instellingen en PowerView® doet de rest, automatische bediening van je raamdecoratie gedurende de hele dag. Maak voor elke ruimte een eigen scene, met één of meerdere producten tegelijk, in de exacte stand die je wilt. Met één druk op de knop beweegt je raamdecoratie naar de perfecte, voorgeprogrammeerde positie. Of nog beter: de scenes volgen je dagelijks ritme.


PowerView® Motorisation is verkrijgbaar met:

Duette® Shades
Silhouette® Shades
Twist® Shades
Plissé Shades
Facette® Shades
Vouwgordijnen
Horizontale Jaloezieën
Rolgordijnen
Verticale Jaloezieën

De bedieningsopties kunnen uiteraard per product verschillen. Als dealer van Luxaflex® kunnen we u helpen de beste oplossing voor uw situatie in kaart te brengen. 

Bekijk hier ook de video van de PowerView Motorisation

In onze winkel kunnen we de mogelijkheden laten zien. Ontdek het zelf!

Kom langs of neem contact met ons op. We adviseren u graag!

 

 LinkedIn