Wonen en Slapen

Lekker warm slapen? Bekijk onze DEKBED-actie

31 januari 2019 - Heb je ook zin om lekker onder de wol te kruipen met dit koude winterweer? Ben je ook toe aan een nieuw, warm dekbed? Dan hebben we goed nieuws voor je!
lees meer ...

Fijne feestdagen toegewenst!

21 december 2018 - We hopen dat u in de komende dagen gezellig bij ons langskomt om ideeën op te doen en sfeer te proeven op onze locatie in Oude Pekela. De koffie staat voor u klaar! Lees meer over onze aangepaste openingstijden.
lees meer ...

Vacature: allround stoffeerder of leerling stoffeerder gezocht

10 oktober 2018 - Voor ons bedrijf in de woninginrichting zijn wij per direct op zoek naar een fulltime en allround stoffeerder en/of leerling stoffeerder. Ben jij op zoek of ken je iemand? Laat het ons weten!
lees meer ...

Schrijf een REVIEW voor ons!

10 juli 2018 - Help ons onze dienstverlening verbeteren en geef uw uitgebreide ervaring aan ons door of schrijf een review op Google of Facebook.
lees meer ...

Openingstijden zomerperiode

5 juli 2018 - Tijdens de zomervakantieperiode hanteren wij speciale openingstijden. Dit geldt voor de maanden juli en augustus. Bekijk ze hier!
lees meer ...

Nieuw: Color on Demand van Sunway

5 juni 2018 - Deze unieke Color on Demand collectie biedt u eindeloze mogelijkheden! Voor ieder interieur is er een passende kleur, van fraaie naturellen tot frisse felle kleuren voor bijvoorbeeld de kinderkamer. Eindeloze mogelijkheden!
lees meer ...

Bescherming Persoonsgegevens

5 juni 2018 - Zoals u weet is de nieuwe wet voor de bescherming van uw persoonsgegevens per 25 mei 2018 van kracht. Wij hechten waarde aan uw privacy en hebben daarom een nieuwe privacy verklaring opgesteld, die beschikbaar is op onze website.
lees meer ...

Keukenbestendige vloeren

21 maart 2018 - Zelfs de meest verfijnde chef kan niet voorkomen dat er af en toe wat eten op grond belandt of water uit de gootsteen ontsnapt. Je keuken is de plaats waar hygiëne heel belangrijk is, dus dient je vloerbekleding opgewassen te zijn tegen een fikse schoonmaakbeurt.
lees meer ...