Wonen en Slapen

Waanzinnige JAARMARKT Acties op 14 september 2019

9 september 2019 - Tijdens de jaarmarkt van 14 september a.s. hebben wij weer waanzinnige aanbiedingen!
lees meer ...

EXPRESS BOXSPRING ACTIE

6 september 2019 - Waanzinnige jaarmarkt actie! EXPRESS BOXSPRING nu voor slechts 1799,- euro
lees meer ...

Aangepaste openingstijden winkel

9 juli 2019 - Tijdens de zomerperiode hanteren wij van 12 juli t/m 18 augustus (week 28 t/m 33) aangepaste openingstijden.
lees meer ...

Nieuw in ons team: Chantal Koning

18 juni 2019 - Graag stel ik mij via deze weg voor: ik ben Chantal Koning 33 jaar oud en sinds eind mei werkzaam bij Zuur Woninginrichting in Oude Pekela als interieuradviseur/styliste. Gaat u verhuizen of wilt u iets veranderen in uw huidige interieur? Ik ga graag met u in gesprek om u te adviseren en eventueel samen tot een mooi interieurontwerp te komen.
lees meer ...

Luxaflex: Elektrische bediening

6 juni 2019 - Hoe fijn is het om op afstand de lichtinval in je woonruimte te regelen. Er zijn talrijke manieren waarop je je luxaflex eenvoudig, soepel en moeiteloos kunt bedienen. Er zit altijd een perfecte optie bij voor je huis. Als dealer van Luxaflex® helpen we u graag de beste oplossing voor uw situatie in kaart te brengen. Met slimme technologie die je leven aangenaam maakt.
lees meer ...

Lekker warm slapen? Bekijk onze DEKBED-actie

31 januari 2019 - Heb je ook zin om lekker onder de wol te kruipen met dit koude winterweer? Ben je ook toe aan een nieuw, warm dekbed? Dan hebben we goed nieuws voor je!
lees meer ...

Fijne feestdagen toegewenst!

21 december 2018 - We hopen dat u in de komende dagen gezellig bij ons langskomt om ideeën op te doen en sfeer te proeven op onze locatie in Oude Pekela. De koffie staat voor u klaar! Lees meer over onze aangepaste openingstijden.
lees meer ...

Vacature: allround stoffeerder of leerling stoffeerder gezocht

10 oktober 2018 - Voor ons bedrijf in de woninginrichting zijn wij per direct op zoek naar een fulltime en allround stoffeerder en/of leerling stoffeerder. Ben jij op zoek of ken je iemand? Laat het ons weten!
lees meer ...